Affiche Mosselfeest 26 januari 2020

Na 15 mooie jaren met Kevin Houben en een eervol afscheid zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe dirigent.
Na een selectie en een proefrepetitie hebben we Kevin Van Giel weerhouden als dirigent voor onze fanfare.
Een kleine voorstelling...
Kevin Van Giel is geboren in 1985 en woont in Hulshout.
Kevin speelt euphonium bij de Koninklijke Muziekkapel van de Belgische Luchtmacht onder leiding van Matty Cilissen.
Dit professionele orkest verzorgt jaarlijks niet enkel tientallen concerten in binnen- en buitenland, maar luistert ook militaire parades op en treedt aan op verschillende nationale en internationale taptoes.
Daarnaast is Kevin principal euphonium bij brassband Willebroek, een prestigieus orkest dat vooral gekend is om zijn prestaties op belangrijke wedstrijden, maar jaarlijks ook heel wat concerten verzorgt, zowel kleinere concerten op vraag van een muziekvereniging als grootse galaconcerten voor een zeer uitgebreid publiek.
Een zestal jaar geleden is Kevin zich ook beginnen toeleggen op het dirigeren. Eerst met een dirigentencursus aan de Servaisacademie van Halle bij Luc Vertommen en daarna - na zijn euphoniumstudies afgerond te hebben - in het Lemmensinstituut.
Daar studeert hij dit schooljaar af als Master in de Hafabra-directie in de klas van Ivan Meylemans en Jan Van der Roost.
Kevin dirigeert het jeugdorkest van harmonie Sint-Cecilia uit Rotselaar, jeugdfanfare De Onafhankelijkheid uit Wiekevorst, en vanaf nu dus ook van fanfare Sint-Jozefsgilde uit Mol-Sluis.
trooper